Ensiviikolla tavataan!

Post date: 5.8.2015 18:34:44

Tapahtuma alkaa ilmoittautumisella Vanhan Opiston Juhlasalissa. Sen jälkeen siirrytään mobiilioppimisen ääreen Mustialan Puistoon klo 11.30. Aluksi suunnitellaan päivien tarkempi kulku yhteistuumin. Ennen ohjelman alkua on mahdollisuus ruokailla Picnic-baarissa, joka sijaitsee puistoalueella. Baari on avoinna koko tapahtuman ajan. Ruokaa, kahvia ja virvokkeita voi ostaa käteisellä.

Ensimmäisen päivän päätteeksi saunotaan rantasaunassa, mistä siirrytään Isoon Piippuun illanviettoon. Illanvieton lomassa pidetään myös mobiilioppimisen verkoston kokous. Tapahtuma päättyy perjantaina klo 14.

Tarkempi ohjelma löytyy Ohjelma 2015 -sivulta.

Mikäli olet mukana esittelemässä omaa palveluasi, sovellustasi tai vetämässä työpajaa, niin ajankohta, kesto ja toteutuspaikka suunnitellaan osana yhteissuunnittelua tilaisuuden alussa. Käytössä on HAMKWlan-verkko. Tunnuksen saa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on erityistoiveita, niin ota yhteyttä Outiin (0500-121261).

Tapahtuma järjestetään ulkona, joten varaathan mukaasi myös säänmukaiset picnic-varusteet, kuten istuinalustan, aurinkovarjon, aurinkovoidetta, kumisaappaat, hyttysmyrkkyä, tuolin/tuolirepun, käteistä rahaa jne.

Muistathan myös, että majoitus varataan omatoimisesti Mustialan matkailusta: www.mustialanmatkailu.fi. Muista ottaa mukaasi myös mobiililaitteesi (myös läppärit), laturit, nappikuulokkeet ja mahdolliset vara-akut.

Tervetuloa!