Ajankohtaista

Mobiilikesäkoulun ilmoittautuminen on käynnistynyt - tavataan Urban Millissä 14.-15.8.2018

lähettänyt Suomen eOppimiskeskus ry 9.4.2018 klo 2.54

3D-tulostusta, oppimisanalytiikkaa, esineiden internetiä, hyvinvointia, lisättyä todellisuutta, robotiikkaa, arviointia... Muun muassa näiden teemojen äärelle kokoonnutaan elokuussa Espoossa Urban Millin tiloissa järjestettävässä Mobiilikesäkoulussa.

Tule sinäkin mukaan ottamaan mobiilius haltuun - ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Osallistumismaksu on 65 € per henkilö koko tapahtuman ajalta. Majoitus ja ruokailut eivät sisälly hintaan.

Mobiilikesäkoulu on yhteisöllinen tapahtuma, joka rakentuu osallistujiensa mukaan. Voit siis ilmoittautua mukaan myös toimintapisteen vetäjäksi.Mobiilikesäkoulun ilmoittautuminen on käynnistynyt - luvassa myös urbaani saunaretki

lähettänyt Niina Kesämaa 18.4.2017 klo 23.05   [ päivittänyt 18.4.2017 klo 23.08 Suomen eOppimiskeskus ry ]

Mobiilikesäkoulu Goes Urban
Mobiilikesäkoulu Goes Urban -tapahtuman ilmoittautuminen on käynnistynyt.

Osallistumismaksu on 65 € per henkilö. Majoittuminen ja ruokailut eivät sisälly hintaan.

Tapahtuman ohjelmassa on lisäksi urbaani saunaretki Allas Sea Poolille Helsinkiin 10.8. klo 19-21. Saunaretkelle on erillinen ilmoittautuminen (30 € per henkilö). Hintaan sisältyy sisäänpääsy Allas Sea Pooliin sekä saunominen ja uinti. Saunaretkelle mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Tapahtuman ohjelma rakentuu yhteisöllisesti - voit ilmoittautua toimintapisteen vetäjäksi osoitteessa http://bit.ly/mKesakouluOhjelma.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen >>>

Urbaani mKesäkoulu rakentuu yhteisöllisesti

lähettänyt Niina Kesämaa 29.3.2017 klo 3.59

Vuoden 2017 Mobiilikesäkoulu järjestetään urbaaneissa maisemissa Espoossa 10.-11.8.2017.

Mobiilikesäkoulun ohjelma rakentuu perinteiseen tapaan osallistujien mukaan. Liity siis ideointiin ja jätä oma ohjelmaehdotuksesi vieressä näkyvään dokumenttiin osoitteessa http://bit.ly/mKesakouluOhjelma.

Mobiilikesäkoulun tarkemmat aikataulut löydät Ohjelma-sivulta.

Mobiilikesäkoulu Goes Urban!

lähettänyt Niina Kesämaa 29.3.2017 klo 3.43

Mobiilikesäkoulu ottaa loikan maalta kaupunkiin - Mobiilikesäkoulu Goes Urban!

Yhteisöllinen mobiilioppimisen kesätapahtuma järjestetään tänä vuonna Espoossa, Urban Millin tiloissa.

Lisätietoja tapahtumasta on tulossa pian, poimithan jo kalenteriisi päivämäärät: 10.-11.8.2017.

Ohjelma julkaistu

lähettänyt Johanna Salmia 12.5.2016 klo 3.25

Mobiilikesäkoulu-campin ohjelma löytyy http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma-2016

Aiheita on ilmoitettu mukaan runsaasti ja monipuolisesti, niihin voit tutustua tarkemmin ideadokkarissa.
Ilmoittautuminen on edelleen käynnissä - varaathan paikkasi ajoissa :)

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen on käynnistynyt!

lähettänyt Niina Kesämaa 8.3.2016 klo 5.26   [ 8.3.2016 klo 5.27 päivitetty ]

Nyt mennään MAASTOON! Mobiilikesäkoulu-camp on mobiilioppimisen tapahtuma, joka muotoutuu osallistujien mukaan - teemoina mm. pedagogiikka, robotiikka, hyvinvointi, videot, paikkatieto, 3D, pelillisyys, mobiilitaide ja aistit. Aiheita, ideoita ja ehdotuksia kerätään kevään aikana.

Ilmoittaudu mukaan oppimaan tai esittelemään 10.8.2016 mennessä!

Mobiilikesäkoulu -camp 18.-19.8.2016

lähettänyt Johanna Salmia 29.1.2016 klo 0.27   [ 18.2.2016 klo 0.39 päivitetty ]

Mobiilikesäkoulu järjestetään jälleen elokuussa camp -muotoisena. Merkitsehän kalenteriisi jo torstain ja perjantain 18.-19.8.2016!

Ohjelma rakentuu osallistujien mukaan. Lähde siis jo miettimään, mitä oppimiseen, pedagogiikkaan, teknologiaan tai muuhun mielenkiintoiseen liittyvää haluasit tuoda mukanasi picnicille, esitellä sitä muille ja ottaa heidät mukaan ideoimaan ja kehittämään. Mahtavaa on jos osallistujat voivat yhdessä tehdä ja tuottaa jotain tai käytännössä kokea jonkin uuden asian.

Ennen kesäkoulua tarjoamme työskentelyalustan, jonne voi tuoda omia ideoita. Idea voi olla teema, ongelma, sovelluksen esittely jne.. Asiasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua työstämään teemaa. 

Tarjoamme Mustialan perinteikkään ympäristön, sähkön ja verkon, mahdollisuuden ruokailuun ja majoittumiseen. Illalla on saunominen ja yhteistä illanviettoa. 

Viimevuotiseen tapaan tapahtuman järjestelykuluista peritään todennäköisesti muutaman kympin järjestelymaksu. 

Ensiviikolla tavataan!

lähettänyt Outi Vahtila 5.8.2015 klo 11.34

Tapahtuma alkaa ilmoittautumisella Vanhan Opiston Juhlasalissa. Sen jälkeen siirrytään mobiilioppimisen ääreen Mustialan Puistoon klo 11.30. Aluksi suunnitellaan päivien tarkempi kulku yhteistuumin. Ennen ohjelman alkua on mahdollisuus ruokailla Picnic-baarissa, joka sijaitsee puistoalueella. Baari on avoinna koko tapahtuman ajan. Ruokaa, kahvia ja virvokkeita voi ostaa käteisellä.

Ensimmäisen päivän päätteeksi saunotaan rantasaunassa, mistä siirrytään Isoon Piippuun illanviettoon. Illanvieton lomassa pidetään myös mobiilioppimisen verkoston kokous. Tapahtuma päättyy perjantaina klo 14.

Tarkempi ohjelma löytyy Ohjelma 2015 -sivulta. 

Mikäli olet mukana esittelemässä omaa palveluasi, sovellustasi tai vetämässä työpajaa, niin ajankohta, kesto ja toteutuspaikka suunnitellaan osana yhteissuunnittelua tilaisuuden alussa. Käytössä on HAMKWlan-verkko. Tunnuksen saa ilmoittautumisen yhteydessä. Mikäli sinulla on erityistoiveita, niin ota yhteyttä Outiin (0500-121261).

Tapahtuma järjestetään ulkona, joten varaathan mukaasi myös säänmukaiset picnic-varusteet, kuten istuinalustan, aurinkovarjon, aurinkovoidetta, kumisaappaat, hyttysmyrkkyä, tuolin/tuolirepun, käteistä rahaa jne.

Muistathan myös, että majoitus varataan omatoimisesti Mustialan matkailusta: www.mustialanmatkailu.fi. Muista ottaa mukaasi myös mobiililaitteesi (myös läppärit), laturit, nappikuulokkeet ja mahdolliset vara-akut.

Tervetuloa!

Picnic-ilmoittautuminen on käynnistynyt!

lähettänyt Niina Kesämaa 8.5.2015 klo 3.19

Mobiilikesäkoulu järjestetään tänä vuonna picnic-tyyppisenä - ohjelma rakentuu osallistujien mukaan. Tuo siis oma ideasi, kokemuksesi, sovelluksesi picnicille ja tule mukaan kokemaan ja jakamaan! 

Picnic-viltillä on tilaa opettajille, kehittäjille, yrittäjille ja kaikille aiheesta kiinnostuneille. Ideoiden keruu on käynnissä toukokuun loppuun saakka osoitteessa www.mobiilikesakoulu.com. Ideat on jaoteltu neljän eri teeman alle: Pedagogiikkaa, Hyvinvointi ja paikkatieto, Liikkuva kuva ja lisätty todellisuus, Pelit ja 3D. Idea voi olla esimerkiksi ongelma, sovelluksen esittely tms.

Tarjoamme Mustialan perinteikkään ympäristön, sähkön ja verkon sekä mahdollisuuden ruokailuun ja majoittumiseen. Illalla on saunominen ja yhteistä illanviettoa.

Mobiilikesäkoulu syntyy ihmisistä ja yhteisestä osaamisesta - tehdään tapahtuma yhdessä!

Tule sinäkin mukaan picnicille 13.-14.8.2015 Tammelan Mustialaan. Ilmoittautuminen on käynnistynyt! 

Elokuussa tavataan!

Mobiilikesäkoulu 2015 on elokuinen Mobiili -picnic

lähettänyt Outi Vahtila 9.3.2015 klo 4.10   [ 9.3.2015 klo 4.12 päivitetty ]

Mobiilikesäkoulu on tänävuonna Mobiilikesäkoulu -picnic, torstai -perjantai 13-14-8. Varsinaista ohjelmaa ei rakenneta vaan se syntyy osallistujien mukaan. Ennen kesäkoulua tarjoamme työskentelyalustan, jonne voi tuoda omia ideoita. Idea voi olla teema, ongelma, sovelluksen esittely jne.. Asiasta kiinnostuneet voivat ilmoittautua työstämään teemaa. 

Tarjoamme Mustialan perinteikkään ympäristön, sähkön ja verkon, mahdollisuuden ruokailuun ja majoittumiseen. Illalla on saunominen ja yhteistä illanviettoa. 

Miksi tänä vuonna näin?
Mustialassa on kesäkuussa iso tapahtuma Mustiala 175 -vuotta ja enegia menee sen järjestämiseen. Mutta Mobiilikesäkoulu syntyy ihmisistä ja yhteisestä osaamisesta - tehdään tapahtuma yhdessä! 

Tapahtuman järjestelykuluista peritään muutaman kympin järjestelymaksu. 

1-10 of 40