Ajankohtaista

Paluu tulevaisuuteen - ja paljon MUUta!

lähettänyt Suomen eOppimiskeskus ry 9.11.2018 klo 0.12

Vuosi 2019 tuo tullessaan jo kymmenennen Mobiilikesäkoulu-tapahtuman. Luvassa on paitsi paluu tulevaisuuteen myös paluu tapahtuman juurille Mustialaan. Urbaani Mobiilikesäkoulu loikkaa takaisin maalle - luvassa on siis luonnollisesti myös paljon MUUta!

Varaathan jo kalenteristasi päivät 6.-7.6.2019

Tavataan mobiilioppimisen merkeissä Mustialassa ja juhlistetaan yhdessä kymmenvuotispäiviä!

Lisätietoja tapahtuman teemoista ja ohjelmasta on luvassa pian, pysythän siis kuulolla Mobiilikesäkoulun Facebook-sivulla

Metrolla Mobiilikesäkouluun!

lähettänyt Suomen eOppimiskeskus ry 7.8.2018 klo 22.27

Mobiilikesäkoulu starttaa ensi viikon tiistaina 14.8. klo 10 Urban Millissä. Paikalle pääsee näppärästi vaikka metrolla!

Urban Mill sijaitsee Otaniemessä, osoitteessa Betonimiehenkuja 3, Espoo. Sisäänkäynti pihan puolelta lastauslaiturin ovesta E.

Lähin metroasema on Aalto-yliopiston asema noin 600 metrin kävelymatkan päässä Urban Milliltä. Linja-autolla pääsee Otarannan pysäkille, noin kahdensadan metrin päähän Urban Milliltä.

Oman auton voi jättää Urban Millin pihasta löytyvälle parkkialueelle.

Mobiilikesäkoulussa tavataan!

PS. Viime hetkelläkin voi ilmoittautua mukaan! Tutustu ohjelmaan ja toimintapisteisiin ja liity joukkoon Ilmoittautuminen-sivulla.

Mobiilikesäkoulu tubettaa!

lähettänyt Suomen eOppimiskeskus ry 6.6.2018 klo 5.13

Mitä mahtaa tapahtua verkko-opetuksen urbaanilla kierroksella? Entä minkälaista lienee toiminnallinen ohjelmointi? Ja kuinka sitä oppimisanalytiikkadataa nyt kertyikään?

Kaikki tämä selviää viimeistään elokuussa Mobiilikesäkoulussa. Sitä ennen on luvassa maistiaisia toimintapisteiden sisällöistä lyhyiden videoiden muodossa - Mobiilikesäkoulu tubettaa!

Esittelykierroksen aloittaa Helsingin yliopiston Mixed Reality Hub, jonka toimintapisteellä tutustutaan Mixed Reality Studioon eli Mrs. Tudioon, joka on avoin alusta itsenäiseen yhdistetyn todellisuuden sisällön luontiin.

Lisätietoa toimintapisteistä Teemat & toimintapisteet -sivulla.

Mobiilikesäkoulu 2018: Yhdistetty todellisuus, Mixed Reality


Mobiilikesäkouluun 14.-15.8.2018

lähettänyt Niina Kesämaa 29.5.2018 klo 0.28   [ 29.5.2018 klo 0.29 päivitetty ]

Kuvittele oppimisteknologiatapahtuma, jossa oikeasti keskitytään tekemiseen kuuntelemisen sijasta, jossa saat vaellella juuri omien kiinnostuksen kohteittesi mukaan verkkareissa tai kesämekossa ja kysyä mielipiteitä ja neuvoa juuri niistä asioista, jotka sinua mietityttävät tällä hetkellä. Välillä voit hörpätä kupposen kahvia, käydä ulkona haukkaamassa aurinkoa tai sadetta, syödä hyvän lounaan ja jatkaa sitten oppimista. Ehkäpä illalla lähdet saunaretkelle kesäiseen Helsinkiin!

Nyt tämä kaikki on aivan ulottuvillasi. Tule kokemaan Mobiilikesäkoulu 14.-15.8. Espoon Otaniemeen, inspiroivaan Urban Milliin, lämminhenkisessä seurassa. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan!

Tunnelmia viime vuodelta


Mobiilikesäkoulun ilmoittautuminen on käynnistynyt - tavataan Urban Millissä 14.-15.8.2018

lähettänyt Suomen eOppimiskeskus ry 9.4.2018 klo 2.54

3D-tulostusta, oppimisanalytiikkaa, esineiden internetiä, hyvinvointia, lisättyä todellisuutta, robotiikkaa, arviointia... Muun muassa näiden teemojen äärelle kokoonnutaan elokuussa Espoossa Urban Millin tiloissa järjestettävässä Mobiilikesäkoulussa.

Tule sinäkin mukaan ottamaan mobiilius haltuun - ilmoittautuminen on nyt käynnissä! Osallistumismaksu on 65 € per henkilö koko tapahtuman ajalta. Majoitus ja ruokailut eivät sisälly hintaan.

Mobiilikesäkoulu on yhteisöllinen tapahtuma, joka rakentuu osallistujiensa mukaan. Voit siis ilmoittautua mukaan myös toimintapisteen vetäjäksi.Mobiilikesäkoulun ilmoittautuminen on käynnistynyt - luvassa myös urbaani saunaretki

lähettänyt Niina Kesämaa 18.4.2017 klo 23.05   [ päivittänyt 18.4.2017 klo 23.08 Suomen eOppimiskeskus ry ]

Mobiilikesäkoulu Goes Urban
Mobiilikesäkoulu Goes Urban -tapahtuman ilmoittautuminen on käynnistynyt.

Osallistumismaksu on 65 € per henkilö. Majoittuminen ja ruokailut eivät sisälly hintaan.

Tapahtuman ohjelmassa on lisäksi urbaani saunaretki Allas Sea Poolille Helsinkiin 10.8. klo 19-21. Saunaretkelle on erillinen ilmoittautuminen (30 € per henkilö). Hintaan sisältyy sisäänpääsy Allas Sea Pooliin sekä saunominen ja uinti. Saunaretkelle mahtuu 20 ensimmäisenä ilmoittautunutta.

Tapahtuman ohjelma rakentuu yhteisöllisesti - voit ilmoittautua toimintapisteen vetäjäksi osoitteessa http://bit.ly/mKesakouluOhjelma.

Tervetuloa mukaan!

Ilmoittautuminen >>>

Urbaani mKesäkoulu rakentuu yhteisöllisesti

lähettänyt Niina Kesämaa 29.3.2017 klo 3.59

Vuoden 2017 Mobiilikesäkoulu järjestetään urbaaneissa maisemissa Espoossa 10.-11.8.2017.

Mobiilikesäkoulun ohjelma rakentuu perinteiseen tapaan osallistujien mukaan. Liity siis ideointiin ja jätä oma ohjelmaehdotuksesi vieressä näkyvään dokumenttiin osoitteessa http://bit.ly/mKesakouluOhjelma.

Mobiilikesäkoulun tarkemmat aikataulut löydät Ohjelma-sivulta.

Mobiilikesäkoulu Goes Urban!

lähettänyt Niina Kesämaa 29.3.2017 klo 3.43

Mobiilikesäkoulu ottaa loikan maalta kaupunkiin - Mobiilikesäkoulu Goes Urban!

Yhteisöllinen mobiilioppimisen kesätapahtuma järjestetään tänä vuonna Espoossa, Urban Millin tiloissa.

Lisätietoja tapahtumasta on tulossa pian, poimithan jo kalenteriisi päivämäärät: 10.-11.8.2017.

Ohjelma julkaistu

lähettänyt Johanna Salmia 12.5.2016 klo 3.25

Mobiilikesäkoulu-campin ohjelma löytyy http://www.mobiilikesakoulu.com/ohjelma-2016

Aiheita on ilmoitettu mukaan runsaasti ja monipuolisesti, niihin voit tutustua tarkemmin ideadokkarissa.
Ilmoittautuminen on edelleen käynnissä - varaathan paikkasi ajoissa :)

Tervetuloa!

Ilmoittautuminen on käynnistynyt!

lähettänyt Niina Kesämaa 8.3.2016 klo 5.26   [ 8.3.2016 klo 5.27 päivitetty ]

Nyt mennään MAASTOON! Mobiilikesäkoulu-camp on mobiilioppimisen tapahtuma, joka muotoutuu osallistujien mukaan - teemoina mm. pedagogiikka, robotiikka, hyvinvointi, videot, paikkatieto, 3D, pelillisyys, mobiilitaide ja aistit. Aiheita, ideoita ja ehdotuksia kerätään kevään aikana.

Ilmoittaudu mukaan oppimaan tai esittelemään 10.8.2016 mennessä!

1-10 of 44